Registra't amb el teu email si vols rebre notificacions de les noves entrades.

Irlanda 2019

Posted on

Fa cosa d’una setmana que tornàrem del viatge fotogràfic a Irlanda. El nostro destí principal era l’illa gran de Saltee, indret salvatge on hi crien milers d’aucells marins.

 

A l’illa, de propietat privada, hi accedíem des d’Irlanda, en una travesia en barca fins a uns 100 metres de la vorera, …

Comparteix aquesta entrada

Astúries 2019

Posted on

Fa pocs dies tornarem del darrer dels nostres viatges fotogràfics. Aquesta vegada, un destí que ja s’ha convertit en un clàssic i que mai ens decepciona: Astúries.

 

Han estat 4 dies molt agradables, sobretot pels components del grup. La veritat és que tenim molta sort, a pesar de la diversitat …

Comparteix aquesta entrada

El desert, monocromàtic

Posted on

Poc després de tornar del nostro viatge al Marroc, vaig penjar una entrada contant com va anar aquell viatge del qual, crec, tots els participants guardam un bon record.

 

Ara, amb més temps i amb noves idees, he provat de convertir algunes de les fotografies fetes al desert a blanc …

Comparteix aquesta entrada

Cantàbria 2018

Posted on

Fa poques setmanes realitzarem el darrer viatge fotogràfic de l’any. El destí va esser Cantàbria, de nou una terra generosa amb els qui, com noltros, disfrutam de fer fotos.

 

La part fotogràfica va estar molt bé. Ja el primer dia visitarem localitzacions a prop d’Oriñon i Noja.

Comparteix aquesta entrada

Aventura a Irlanda!

El passat estiu vaig tenir l’oportunitat de visitar una illa situada al sud d’Irlanda. És aquest un pais atractiu. Els seus paisatges recorden a la costa nord de la península i la gent és en general simpàtica i amable. Tenen, això si, la mala costum de conduir per l’esquerra, ningú és perfecte.

  …

Comparteix aquesta entrada

Marroc 2018, l’experiència

A aquesta darrera entrada sobre el viatge al Marroc voldria comentar algunes de les experiències viscudes. És impossible no sentir-se enganxat per les possibilitats fotogràfiques existents i, evidentment, aquest era el motiu principal del viatge. Però ens trobarem amb moltes més coses.

Primer de tot, hem de conviure més d’una setmana amb un …

Comparteix aquesta entrada

Marroc 2018, persones i costums

Aquest viatge al Marroc ha estat, al manco per jo, la descoberta d’un país amb importants diferències a tots els nivells. Diferents eren, per exemple, el paisatge o la geografia, però hi ha hagut un aspecte que m’ha cridat especialment l’atenció: les persones i costums.

 

És curiós que 2 hores …

Comparteix aquesta entrada

Marroc 2018, el desert

Com comentava a la passada entrada, la visita al desert era, per jo, un dels principals atractius d’aquest viatge. El desert de Merzouga, situat prop de la frontera amb Algèria, és una mostra molt guapa del que són els deserts d’arena. D’un color preciós, presenta dunes de grans dimensións, formades per línies ondulants realment atractives. …

Comparteix aquesta entrada

Marroc 2018, l’arribada

Com molts de voltros sabeu, la passada setmana arribarem del més ambiciós (fins ara) dels nostros viatges fotogràfics. Vàrem veure i fer moltes coses, i he pensat que seria millor contar-ho per capítols, aquest és el primer.

Marroc, el nostro destí, ens va oferir unes jornades inoblidables, amb infinitat de possibilitats fotogràfiques, i …

Comparteix aquesta entrada

Astúries 2018

Posted on

Fa poques setmanes tornàrem a anar a un dels destins més populars dels nostres viatges fotogràfics: Astúries. La nostra intenció era visitar aquest lloc privilegiat a principis d’estiu, per redescobrir-ho en condicions diferents dels nostros viatges d’hivern.

 

La primera sorpresa va esser trobar una climatologia adversa, més que qualsevol dels …

Comparteix aquesta entrada